Димитър Рачков индиректно заяви, че е готов на всичко, за

...
Димитър Рачков индиректно заяви, че е готов на всичко, за
Коментари Харесай

Анита тормози новата на Рачков

Димитър Рачков косвено съобщи, че е подготвен на всичко, с цел да стане татко за повторно. Преди броени дни той сподели в интернет няколко свои фотоси от софийска лаборатория, като се пошегува, че се е пробвал за доктор и скоро ще се разбере дали е издържал сложния изпит. Повече от ясно е, че комикът няма за какво да си търси нова работа при големия брой задължения като артист, които има всеки ден.

Пациенти на същата лаборатория незабавно видяха, че тя предлага като своя запазена марка проучване с неинвазивните пренатални проби, които имат значима роля за ранното разкриване на хромозомни аномалии по време на бременността. Те употребяват напреднала технология, която проучва свободната ДНК на плода, циркулираща в кръвта на майката, без риск от импровизиран аборт. Това способства за спокойствието и сигурността на бъдещите родители, като им разрешава да създадат осведомен избор по отношение на здравето на техните бебета.



Рачков, който към този момент е на 51 години, и неговата другарка - 40-годишната сладкарка Камелия Андонова сигурно се нуждаят от сходни проучвания. Двамата били подготвени на всичко, с цел да се снабдят с правоприемник и Митко интензивно работел по въпроса. Близостта сред влюбените бе демонстрирана единствено един път на морска вечеря през лятото, като близки и до двамата бяха безапелационни, че те са просто другари и за обич не може и да става дума.

Малко откакто излезе информацията обаче, за всички стана ясно, че те просто пазят поверителност и са доста отдадени един в различен. За разлика от Анита, която интензивно се популяризираше като гаджето на най-прочутия водещ у нас, Камелия е извънредно обрана. Тя имала и друга причина да не желае да демонстрира на света, че излиза с бургазлията. Бившият й другар, който финансирал първоначално сладкарския й бизнес, бил гневен от връзката й с Рачков и не спирал да й досажда, макар че сред тях от дълго време всичко било завършило. За разлика от Камелия, която траяла напред, някогашният й правил всичко допустимо да й припомня, че тя му дължи доста. 

Ревнивецът не бил на себе си, че Камелия към този момент има до себе си освен състоятелен, само че и прочут мъж. Не по-малко зла била Анита която преди да стартира да излиза с водещия, бе известна с изцяло несполучливото си присъединяване в състезанието за голотии „ Мис Плеймейт ". Хасковлийката, която в този момент продава първокласни парцели в София, намерила телефона на Камелия от общи познати и постоянно я тормозела с позвънявания по нощите. Повечето пъти била съществено почерпена, оплаквала се Камелия на свои близки познати. Сладкарката се срещна с артиста по време на фотосите на „ Като две капки вода ". Камелия е позната с дамата на продуцента на „ Капките ” Маги Халваджиян Кремена и е поканена да се занимавала със стайлинга и да избира облеклата на водещите и журито.

Красавицата има добър усет и си харесала работата, въпреки че е много надалеч от правенето на торти. Доста моделираното й лице с филъри и ботокс създали усещане на Рачков. Той харесва дами с корекции и постоянно е предпочитал дами с дълги коси и изпъкнали устни. Камелия влиза в полезрението на семейството Халваджиян още с предаването „ Bake Off: най-сладкото съревнование ”, чиито водещи бяха артистът Рафи Бохосян и Алекс Раева. То се излъчваше тъкмо в 20.00 часа в делничните вторник и сряда през есента на 2016 година, а продуцент е Нова телевизия. 

В него Камелия приключва осма, победителка е 18-годишната тогава Моника Велева. Кулинарното съревнование, в което се пекат сладкиши и се бъркат кремове, е направено по лиценз на известно британско шоу, а Маги Халваджиян се включва в реализирането му у нас. Докато взе участие в кулинарния формат, който не се радва на интереса на феновете, Камели към момента работи в банка,  но по-късно взема решение, че финансите са скучни за нея. Запалената боксьорка е специалистка по приготвянето на мъфини с малини и шоколадов крем. Тя си остава добра позната с Рафи, който през днешния ден е режисьор на предаването „ С Рачков всичко е допустимо ” и който среща водещия с новата му тръпка. Новината за следващата обич на комика пристигна, до момента в който той бе посочен като единствената издънка в програмата на Нова телевизия.

Единствено „ Забраненото шоу на Димитър Рачков ", което към този момент се излъчва в неделя не може да бие рейтингът на “Гласът на България ” по конкурентната Би Ти Ви, демонстрират формалните данни. Според тях Нова усъвършенства личните си върхове през месец септември: „ Сделка или не ”, „ Черешката на тортата ” и „ Игри на волята ” безусловно смачкват конкуренцията в часовия пояс след централните вести. Добри резултати означават сериалите „ Ол инклузив ", „ Алея на славата " и крими поредицата „ Клетката ”. Изключение е предаването на Димитър Рачков, което има дял 28.0 против 34.6 за „ Гласът на България ”. Явно за Рачков е вярна безконечната максима, че щом не ти върви в работата, ще ти върви в любовта, тъй като комикът може да не чупи рейтинга, само че пък има всички шансове да гушне бебе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР