Димитър Рачков и Мария Игнатова вече са в добри отношения! 4

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова вече са в добри отношения!
4
Коментари Харесай

Рачко и Мария си простиха!

Димитър Рачков и Мария Игнатова към този момент са в положителни връзки!
4 години след раздялата Мария Игнатова и Димитър Рачков най-сетне заровиха томахавката. Това се случи в „Забраненото шоу на Рачков“, където се събраха на екран.

Рачков и Мария си простиха

Бившите възлюбени демонстрираха приятелско отношение, а мотивът за срещата бе събирането на съвсем целия екип на „ Господари на ефира “. Рачков посрещна в студиото продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването Красимира Петрова. До тях с изключение на Мария бяха и другите водещи Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински.

С видеовръзка феновете видяха и обичания Васил Василев-Зуека, който не съумя да сдържи сълзите си при прочувствената среща. Репортерите и адреналинките също бяха част от шоуто.

Режисьорът Ники Априлов и артистът Деян Неделчев припомниха на всички времената на едно от най-обичаните детски излъчвания „ Като лъвовете “. Априлов показа, че в шоуто е почнал пътят на доста от днешните звезди, измежду които оперната прима Соня Йончева, режисьорът Явор Гърдев, певицата Йоана 3ахариева-Иоко, актрисите Луиза Григорова-Макариев и Невена Калудова и доста други, написа „ Телеграф “.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР