Димитър Рачков и Мария Игнатова, които отново са влюбени гълъбчета

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова, които отново са влюбени гълъбчета
Коментари Харесай

Много щедър сватбен подарък: Рачков купи на Игнатова къща в Гърция срещу 160 000 евро кеш

Димитър Рачков и Мария Игнатова, които още веднъж са влюбени гълъбчета след куп шумни изневери и раздели, скрепиха връзката си с покупката на общ парцел в Гърция, научи HotArena.

„ Таблоид ” писа, че дребничкият артист е броил 160 000 евро за екзотична вила в комшийския курорт „ Олимпиада ”, като великодушно е записал покупката на името на русокосата хитруша .

Едноетажната сграда в средиземноморски жанр е дребна, само че ултрамодерна и е изцяло енергийно самостоятелна, защото се зарежда със слънчеви панели. Дворът е повече от два декара, а дистанцията до най-близкия плаж е единствено няколкостотин метра. В парцела порастват многочислени декоративни и овощни дръвчета и съгласно новата-стара двойка мястото било идеално за развъждане на челядта им.

Идеята за покупката пристигнала на Митко около небивалия триумф на моноспектакъла му „ Забраненото шоу на Рачков ”. Пиесата, която ни вкарва в кухнята на малкия екран, се играе с голям триумф сега из страната. Най-евтините билети са по 50 лв., а самият водещ на „ Господарите ” се хвали, че от някои гастроли е слагал чисто по 100 бона в джоба си . Така той решил, че е време да влага приходите в трайна покупка.

Димитър и Мария най-накрая узакониха връзката си след дълга разлъка и няколко събирания това лято. Двамата подписаха в гражданското, след което се почерпиха с родственици, без да се подвига доста звук. Решението било непринудено и актьорите не могли да поканят най-близките си другари. Няколко седмици по-късно те направиха втора женитба в Тоскана, тъй като градчето имало сантиментална стойност във връзката им. Продуцентската фамилия Маги и Кремена Халваджиян пък били виновниците Рачков и Мария още веднъж да се съберат и те ги поканили за кумове. А около тях и цялата им фамилия.

Освен Халваджиян измежду гостите бяха и водещата на „ На кафе “ Гала дружно с мъжа си Стефан. Празникът бе в дребен и комфортен италиански ресторант, в който младоженците оставиха тлъста сума.

Тази къща е сватбения ни подарък ”, удовлетворена е Мария Игнатова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР