Димитър Рачков и Любо Нейков прекратили дългогодишното си приятелство с

...
Димитър Рачков и Любо Нейков прекратили дългогодишното си приятелство с
Коментари Харесай

Рачков и Любо Нейков във война: Двамата актьори се скарали за пари

Димитър Рачков и Любо Нейков прекратили дългогодишното си другарство с пикантен скандал, издават техни сътрудници. Двамата се сдърпали съществено, а евентуалната причина за разразилата се посред им война са финансови недоразумения. На благия по темперамент Любо му пристигнало до гуша от претенциите на Рачков и непосредствено му показал вратата, без да се пробва да потуши спора сред тях.

Шефът на „ Комиците “ постъпил коренно и даже изключил Димитър от актьорския състав на супер сполучливата режисура „ Вражалец “, която се радва на повишен и непрекъснат зрителски интерес към този момент години наред. В нея Рачков изпълняваше една от основните функции, само че Нейков го отстранил наложително. Освен че Любо също играе в спектакъла, той е и негов продуцент. Затова можел да си разреши да коли и беси, тъй като парите идвали от личния му джоб. На изпроводяк двамата артисти си разменили остри реплики, а Нейков предиздвикал водещия на „ Господарите “ да осъзнае, че напълно не е незаместим и му намерил заместител единствено за няколко часа.

На мястото на Митко в пиесата влезнал Станимир Гъмов, който пък имал незабавна потребност от непрекъснат ангажимент, който да му носи пари. Ролята пристигнала в най-подходящия миг и се наложило, даже до момента в който бил в Къщата на „ Биг Брадър “, да чете сюжета и да репетира. В разгара на шоуто, без феновете да усетят, Станимир даже напуснал предаването и летял чак до Лондон, където цялата актьорска натрупа играла „ Вражалец “ пред сънародниците ни в Англия. Мълвата за влизането на Гъмов в пиесата бързо стигнала до Рачков, който почнал да таи неприятни усеща и към него. Господарят на ефира е прочут с сложния си темперамент и приятелите му от актьорските среди се броят на пръстите на едната му ръка.

Единственият, който към момента го понасял, бил екранният му сътрудник Зуека, който бил привикнал да отстъпва в разногласията им непрестанно. Преди 5 години двамата бяха напът да разбият другарството си на части, като още веднъж повода за свадата били парите. Васил Василев обаче се примирил, че Димитър постоянно ще прибира по-големия къс от другояче общите им възнаграждения, които заработват на частно по сватби, банкети и кръщенета.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР