Димитър Рачков и Анита Димитрова приключиха връзка, която дълго време

...
Димитър Рачков и Анита Димитрова приключиха връзка, която дълго време
Коментари Харесай

Нямало трети човек ли: Ето коя е жената, разделила Димитър Рачков и Анита! (скандални подробности)

Димитър Рачков и Анита Димитрова завършиха връзка, която дълго време беше въплъщение на обич и пристрастеност. Затова и потвърждението от двамата, че към този момент не са дружно и това е дефинитивно, шокира хилядите фенове и почитатели на водещия на " Капките ".

Рачков първи изясни, че раздялата е реалност, само че съобщи, че няма да разяснява персонални неща. След него и Анита призна истината, пожелавайки му всичко най-хубаво... Както се твърдеше първо, в краха на връзките им нямало трети човек, камо ли невярност.

Да, оказа се, че действително невярност няма, само че има трети човек, освен това жена. И то жена, която постоянно ще бъде номер едно за Рачков - неговата родителка Станка. Близки до комика източници издадоха, че точно баба Станка била тази, която съумяла да убеди сина си, че Анитка не е за него.

" Тя е доста готина жена, доста разбрана и преди време чудесно се разбираше с Мария Игнатова. Двете още се чуват и си хортуват като родственици. С Анита обаче нещата бяха радикално разнообразни. Баба Станка се потресе още като разбра каква голяма разлика имат в годините с Митко. Каза му, че схваща да е с 10, с 15 години по-малка, само че с над 20 и недостатък... Убедена бе, че нищо положително няма да излезе и колкото по-късно го осъзнае Рачков, толкоз повече ще страда ", споделят източниците.

Лека бавно разприте към фамилията на Рачков дали своето отражение и ето, че всеки от двамата пое по пътя си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР