Димитър Рачков е щедър към новата си половинка - моделката

...
Димитър Рачков е щедър към новата си половинка - моделката
Коментари Харесай

Рачков глези новата си с къща за 400 бона

Димитър Рачков е великодушен към новата си половинка - моделката на Плейбой Анита Димитрова, разбра HotArena.

Знойната русокоска от Хасково, която е единствено на 21, към този момент живее на фамилни начала с комика с затворения комплекс Маунтин Вю Вилидж, намиращ се край езерото Панчарево. Силиконката, която е единствено със 7 години по-голяма от сина на Рачков, се шири дружно с него в просторна къща по американски стандарт, ситуирана на близо 300 квадрата и струваща към 400 бона. Запознати описват, че палатът на артиста бил обзаведен по последна мода и даже разполагал със собствен басейн, където цяло лято Анита събирала загар. 

Любопитна детайлност е, че и с предходната си половинка Мария Игнатова Рачков живееше в безусловно същия затворен комплекс. Те обаче обитаваха надалеч по-скромно жилище - тристаен апартамент, в който мина бурната им 7-годишна обич. И тогава въпросният парцел бе благосъстоятелност единствено на Господаря на ефира, който се отърва от него, откакто с Игнатова скъсаха дефинитивно. Тогава комикът продаде безусловно на безценица жилището, защото му напомнял за русокоската. Очевидно обаче любовта му към Анита му е помогнала да не помни някогашната си.

Освен това сега Рачков строи и планинска вила за двамата в Еленския балкан, откакто предходната година купи земя наоколо до гората, а след това даже предяви искания към кмета на град Елена, искайки от него общината да му асфалтира пътя до частната вила, написа Ретро . В светските среди се приказва, че Анита е наясно с цветущото финансово положение на един от най-богатите актьори у нас и точно това я поблазнило. А заслепеният от обич Рачков не щади средства, с цел да я прави щастлива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР