Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката

...
Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката
Коментари Харесай

Рачков заряза младото гадже

Димитър Рачков е прекратил скрито и без непотребен звук връзката си с Анита Димитрова, твърди в. „ Уикенд “ от близки до водещия на телевизионното шоу „ Като две капки вода “.

Раздялата сред известния артист и едрогърдата русокоска се е случила доскоро повече от месец - в края на януари.

Пред в. „ Уикенд “ Димитър Рачков е признал, че към този момент не е дружно с Анита, само че не е бил изключително сладкодумен по тематиката.

„ Да, правилно е. Потвърждавам, че към този момент не сме дружно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са естествени неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има шанс по пътя си. Не желая да приказвам повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разпространявам интимния си живот по медиите. По принцип не разясня персонални неща, само че с цел да отблъсквам всевъзможни подправени вести и тълкования, ви споделям, че информацията ви е вярна - не сме дружно “, коментирал Димитър Рачков.

Бургаският комедиант и хубавицата от Хасково се залюбиха преди 3 години, малко откакто Рачков се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка.

Рачков се срещна с Анита по време на фотоси за песента на братя Аргирови „ Ние ” - от този момент двамата бяха съвсем неразделни, като русокоската бързо-бързо се нанесе да живее в дома му. Миналото лято дори потегли слух, че двамата са сключили скришен църковен брак - нещо, което се оказа погрешно.

Близки до Димитър Рачков настояват, че повода за раздялата му с Анита не е в резултат на любовен триъгълник или невярност, а тривиална - несходство в характерите.

Водещият на „ Като две капки вода “ и Анита Димитрова редовно бяха вкарвани във всевъзможни сюжети от медиите, най-често свързани с разлъка, подбудена от огромната разлика в годините им. Блондинката е единствено на 24, а предходната есен Рачков чества своя 50-и празник.
                             
Публикация, споделена от
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР