Димитър Рачков е готов отново да стане баща на 50

...
Димитър Рачков е готов отново да стане баща на 50
Коментари Харесай

Рачков става баща на 50

Димитър Рачков е подготвен още веднъж да стане татко на 50 години, разбра HotArena.

Комикът няма срещу да има дете и от настоящата си половинка - два пъти по-младата от него плеймейтка Анита. Тя също желала да стане майка.

Любовта им се развива много скоростно. Двамата са дружно към този момент над година и половина. Рачков се е срещнал с русокоската през есента на 2019 година, по време на фотоси за новата ария на братя Аргирови " Ние ". Във видеото към парчето участваха плеяда родни звезди, измежду които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снимала и Анита Димитрова, която съумяла да притегли интереса на шоумена. Дни по-късно двамата излезли на първа среща, а оттогава са неразделни. Анита постоянно е и в публиката на Като две капки вода, където обичаният й е водещ.

Откакто е с нея, Митко разцъфна. Пак е радостен и жизнеспособен, цялостен с сила. Анита се оказа идеалната жена за него, радват се приятелите му. Именно хубавицата го окуражила да направи Забраненото шоу на Рачков, което към този момент имаше няколко сполучливи издания пред претъпкани зали в цялата страна.

Припомняме, че Димитър Рачков към този момент има наследник, който е младеж. Момчето носи името на татко си и е от връзката на артиста със сценаристката Христина Апостолова, която сега е половинка на Евтим Милошев, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР