Димитър Рачков е един от актьорите, които се продадоха, за

...
Димитър Рачков е един от актьорите, които се продадоха, за
Коментари Харесай

От Нова телевизия са бесни! Рачков се оказа некадърник, който без да лиже седалката на Маги Халваджиян щеше да е едно нищо

Димитър Рачков е един от актьорите, които се продадоха, с цел да живеят пищно. Към днешна дата той е прочут повече като лице от малкия екран, в сравнение с като артист, макар че по обучение и специалност е второто.

Лакомията на Рачков за пари му изяде главата. Той беше елементарен водещ на предаванията на семейство Халваджиян, освен това в тандем или със Зуека, или с някого другиго. Помисли се за популярен обаче и стартира солова кариера като водещ, която до сгромоляса.

Още преди година „ Забраненото шоу на Рачков “ претърпя цялостен провал. Тази есен пък „ С Рачков всичко е допустимо “ бе реализирано ново дъно. Това шоу се оказа цялостен неуспех и единственото предаване на Нова телевизия, което не съумя да пребори конкуренцията на Би Ти Ви.

„ Гласът на България “ - нагласен или не, чиито подозрения се породиха от отпадналия в „ Нокаутите “ Константин Кацаров, напряко смачка по рейтинг шоуто на Рачков. Това се е оказало и основната причина Нова ТВ да му бие шута.

Утре ще бъде излъчен последният епизод на „ С Рачков всичко е допустимо “, след което водещият ще разгласи, че предаването отива в отмора до втори сезон. Само че втори сезон по този начин и няма да има, както нямаше и в предходните излъчвания с основен воин Димитър Рачков.

Оказва се, че когато всички прожектори са ориентирани към него, артистът е никой. Ако дълги години не се беше подмазвал на Маги Халваджиян, с който през днешния ден е непосредствен другар, едва ли щеше да има тази кариера в малкия екран.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР