Димитър Рачков бе особено откровен за една чувствителна тема, която

...
Димитър Рачков бе особено откровен за една чувствителна тема, която
Коментари Харесай

Рачков разкри с какво не може да се примири

Димитър Рачков бе изключително прям за една сензитивна тематика, която визира българите. В изявление за " На кафе " пред Гала тв водещият направи сериозен коментар за постоянно срещана линия от манталитета на българина.

" Аз съм доста сериозен към себе си. Не знам дали е за положително. Когато върша нещо, все не си одобрявам - това не ми е окей, това не ми е окей. Много сътрудници споделят - " виж публиката харесва ", само че това не ми е задоволително. Аз съм изискващ към себе си и към екипа и по същия метод изисквам от екипа, с който работя.

Не мога да се примиря с компромисите, които се вършат. Компромиси се вършат с всичко в тази страна - и в политиката, и в малкия екран, и в живота, не желая да върша толкоз взаимни отстъпки. Но когато станат поредност, резултатът не е окей.

На всяка рецензия обръщам внимание, стига да е съответна. Не чета тая рецензия по обществените мрежи, там не е чистоплътно място. В България за жалост не остава неоплют човек, в България не си харесваме известните хора, не си харесваме политиците, всичко е под ножа. " Този ли бе, този не става. Този не. "

Окей, но, с цел да вървим напред, ние би трябвало да се харесваме между тях. Тая злоба, тая конкуренция всичко да подлагаме на критика, всичко да е под ножа, това няма да докара до нищо смислено. Основният ни проблем да стоим дълго в застой.

Ми в случай че има нещо хубаво, кажи го бе. Това ни е национална линия - ние се изяждаме единствено себе си от вътрешната страна. Няма по какъв начин да вървим напред. Нещо би трябвало да променим. Вместо тази линия да я оправяме, подчертаваме я дебело. Трябва да се усмихнем и да разберем, че има доста кадърни и свестни хора в тази страна и би трябвало да им оказваме помощ. "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР