Димитър Продромов-Папица отишъл с двама свои авери да търси сметка

...
Димитър Продромов-Папица отишъл с двама свои авери да търси сметка
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг! Бившият затворник Георги Ушатия за малко не убил Папица при кървавия екшън заради БМВ в Поморие

Димитър Продромов-Папица отишъл с двама свои приятели да търси сметка от Ушатия

44-годишният Георги Николов, по прякор Ушатия, е задържаният за кървавия екшън, който се стана в събота вечер малко след 21 ч. в Поморие. Той наръга с нож 27-годишния Димитър Продромов, по прякор Папица, който се отърва по знамение.

Гангстерската сцена се разигра поради развалена кола БМВ. Димитър споделил пред двама свои другари - на 26 и 41 години, че се съмнява в това, че техен общ прочут – Ушатия, е увредил персоналния му автомобил. Тримата тръгнали към дома на 44-годишния мъж, с цел да му потърсят сметка, само че са пресрещнати от него. Папица скочил да го удря и да го гони по улиците на Поморие. В региона на крайбрежната улица „ П.К. Яворов “, която по това време е цялостна с туристи, които се разхождат, съумял да го хване. Ушатия обаче извадил нож и го забил право в гърдите на жертвата си. 



По информация на Флагман.бг острието безусловно е минало на милиметър от сърцето на жертвата. На място са пристигнали и служители на реда, които арестували нападателя, макар оказаната от него опозиция. 

„ Ударът с нож на това място не беше инцидентен. Целенасочено заби острието там, с цел да го убие. Добре, че пристигнаха служителите на реда, че изходът щеше да е съдбовен “, описа един от десетките очевидци на кървавата драма на крайбрежната алея в Поморие. 
 27-годишният Димитър Продромов
Георги Ушатия е някогашен пандизчия. Скоро излязъл на независимост и от този момент работел като общ служащ в градеж в Бургас. Двамата с Папица, по непотвърдена информация, имали пререкания отпреди. 27-годишният Димитър също бил конфликтен, разкриха източници от Поморие. Само преди няколко дни той се сбил с различен в игрална зала „ Нерон “ в Поморие. 

От прокуратурата оповестиха, че против Георги Николов е повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране. Прокуратурата е удължила ареста му на 72 часа, като се чака на следващия ден да бъде гледана мярката му за неотклонение. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР