Димитър Митов е голямият герой на кръга в шотландския елит.

...
Димитър Митов е голямият герой на кръга в шотландския елит.
Коментари Харесай

Митов пред BBC: Аз съм късметлията, който прави спасявания

Димитър Митов е голямият воин на кръга в шотландския хайлайф. Вратарят спря Селтик посред Глазгоу за първа точка на неговия Сейнт Джонстън при нулевото тъждество. Новият национал на България бе определен за състезател на мача, а цялото внимание се концентрира върху него, откакто той е нова персона за локалната Висша лига след прехвърлянето му от Кембридж Юнайтед през лятото. Пред локалното издание на BBC той описа повече за себе си след мощните първи мачове. 

" Аз към късметлията, който прави всички тези спасявания - стартира Митов. - Не става въпрос за мен. Това е отборна работа, бяхме изключителни в събота. Това е огромен резултат, пристигнал от отборния дух. Направихме всичко, което мениджърът искаше. Ясно ни беше, че нямаше да държим топката. Селтик е необикновен тим, имат доста положителни футболисти и знаехме, че би трябвало да стоим близо един до различен, затваряйки пространствата, чакайки нашия миг на контраофанзива. Мисля, че бяхме в действителност доста положителни. Като вратар искаш да внесеш сигурност в тима, нужна за спокойствието. "

А единствено преди дни Митов получи и дебютна повиквателна за националния тим: " Това е огромната ми фантазия. Очевидно, не мога да бъда по-щастлив, само че това не значи нищо. Трябва да отида и да покажа какъв брой съм добър, с цел да се боря за №1. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР