Димитър Митев, който днес бе избран за председател наОбщинския съвет

...
Димитър Митев, който днес бе избран за председател наОбщинския съвет
Коментари Харесай

Димитър Митев: Вярвам, че ще работим заедно с колегите от всички партии в полза на нашите съграждани

Димитър Митев, който през днешния ден бе определен за ръководител наОбщинския съвет на Сливен, е в локалния парламентот 2003 година, а от 2015-та е и негов ръководител. През годините той се наложи като консенсусен ръководител, който може да работи с представителите на всички партии.

След вота, Димитър Митев благодари на всички свои сътрудници, взели участие в избора на ръководител. „ В Сливен организирахме две съвещания без ръководител, само че в този момент имам вяра, че ще работим дружно с сътрудниците от всички партии и ще вземаме най-хубавите решения, които ще са в интерес на нашите съграждани. Не мога да подсигурявам, че ще имаме болшинство по всички въпроси, само че от групата на ГЕРБ ще създадем по този начин, че щекотливите тематики да са по – малко, като това ще стане с интензивно разискване и диалози по всяка една точка. Активно ще се работи и в непрекъснатите комисии, дружно с кмета Стефан Радев и неговия екип, с цел да има изясненост и да се стига до консенсус “, съобщи Димитър Митев.

Чуйте...

На първото си съвещание Общинския съвет гласоподава състава и управленията на Постоянните комисии в локалния парламент. ГЕРБ има ръководители на две комисии. Веселина Куртева е отпред на Комисията по финанси, бюджет и икономическо развиване. А доктор Димитър Павлов ще ръководи Комисията по опазване на здравето, обществена и жилищна политика.

Трима са заместител – ръководителите от ГЕРБ. Адвокат Станимир Комбалов е на Комисията по нормативна уредба, педагогът Лидия Димитрова е на Комисията по образовани, просвета и вероизповедания, а най – младият общински консултант Славена Шейтанова на Комисия по запазване на околната среда, туризъм, селско и горско стопанство.

Петима общински съветници от ГЕРБ са на позицията „ Секретар “. Това са Христо Котов - Комисия по общинска благосъстоятелност и локално самоуправление, Славена Шейтанова - Комисия по европейска интеграция и интернационално съдействие, Йордан Стефанов - Комисия по капиталова политика, устройство на територията и превоз, Теодора Маринова - Комисия по действен надзор и Станимир Комбалов на Комисията по определяне на спор на ползи.

На съвещанието през януари ще бъдат гласувани заместител - ръководителите на Общинския съвет в Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР