Димитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното

...
Димитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София.
Завършва средното
Коментари Харесай

Димитър Манолов беше преизбран за президент на КТ Подкрепа


Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване беше избран отново за президент на Конфедерацията на труда " Подкрепа ". За вицепрезидент на синдиката още веднъж беше определен Иоанис Партениотис. За кандидатурата на двамата са дали своят вот 563 делегати.

" Вие ни трансферирате още веднъж голяма отговорност ", обърна се Манолов към делегатите. Той съобщи, че още веднъж ще работят за КТ " Подкрепа "  със сърце, душа и страсти.

" Ние без вас сме нищо. Ние можем да вършим единствено това, което вие изисквате от нас ", обърна се Партениотис към делегатите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Днес е вторият ден от единайстия конгрес на КТ " Подкрепа ", който съответствува с 34-ата годишнина от основаването на синдиката и е под мотото " С Подкрепа "  в бъдещето! ". Да бъде променен Планът за възобновяване и устойчивост поиска през вчерашния ден Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване, а по-късно стана ясно, че синдикатите ще се включат в договарянията за предоговарянето на глава " Енергетика ". На откриването на конгреса участва и президентът Румен Радев, който съобщи, че пандемията от COVID-19, енергийната рецесия, войната в Украйна и галопиращата инфлация поставят живота на хората на все по-голямо тестване. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР