Димитър Лефтеров от Игри на волята 4 се оказа един

...
Димитър Лефтеров от Игри на волята 4 се оказа един
Коментари Харесай

Сексът в "Игри на волята 4" няма да е мираж? Димитър Лефтеров и онова, което не знаете за него

Димитър Лефтеров от " Игри на волята 4 " се оказа един от най-интересните участници този сезон. За разлика от множеството спортисти и олимпийски първенци, Митко се занимава с музика и писане на текстове.

Роден във Велико Търново, Димитър постоянно е знаел, че желае да се занимава с изкуство. Мечта, която съумява да сбъдне и през днешния ден е горделив създател на много шлагери, измежду които песни на Галин, Десита, Криско и още. Митко не е от скромните момчета и знае, че има визия на модел. Ето за какво се възползва от външността си и е постоянно канен от разнообразни марки, за които театралничи.

Виж още: Страстната и дива варненка в " Игри на волята 4 ": Сексапилната Мирела, която пази дълбока болка 

Снимал се е също и в много музикални клипове на родни звезди. Танците са също пристрастеност на Митко, който е взел участие в първото денс онлайн риалити у нас - Dance Arena във Vbox7. Влюбва се в танците, тъй като е получил контуция, която стопира футболната му кариера. Като дете Димитър е желал да бъде футболна звезда, само че ориста е имала друго поради за него.

Виж още: " Аз съм по-добрата версия ": Ето я новата Мани в " Игри на волята 4 ", само че от Англия

В обществените мрежи Митко получава много кавги фотоси и оферти за секс, само че той твърди, че е от сериозните мъже. Наскоро се е разделил с приятелката си, която се оказа друга бъдеща риалити звезда. Става дума за Мирела, която е също в племето на Безстрашните. Двамата настояват, че връзките им са завършили преди година, само че участниците са на мнение, че любовта им не е завършила изцяло. Дали пък ще станем очевидци на секс в " Игри на волята ", занапред следва да разберем!

Изображение: https://www.instagram.com/mitko_beats/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР