Димитър Кузманов загуби финалната среща на турнира по тенис за

...
Димитър Кузманов загуби финалната среща на турнира по тенис за
Коментари Харесай

Кузманов не успя да спечели титлата в Бенгалуру

Димитър Кузманов загуби финалната среща на шампионата по тенис за мъже от сериите " Чалънджър " на АТП в Бенгалуру (Индия) с награден фонд 53 120 $. Мико отстъпи с 4-6, 4-6 на №1 в схемата и №135 в международната класация Александър Вукич от Австралия. Срещата продължи 86 минути. Българинът реализира четири впечатляващи победи преди този мач.

Това беше трети край за Кузманов в шампионати от сериите " Чалънджър ". Преди това Мико завоюва купата в Барселона (Испания) през октомври 2021 година, и имаше един изгубен край - в Задар (Хърватия) през март 2021 година

С превъзходното си показване на шампионата Кузманов проработи 50 точки и ще се завърне в топ 200 на международната класация!

Вукуч стигна първи до пробив в мача с цел да поведе с 3-2. Кузманов имаше точка за рибрейк при 3-4, само че не съумя да се възползва и загуби първия сет с 4-6.

Във втората част Мико бе продънен за 1-2, а в идващия гейм пропусна опция за рибрейк. При 2-3 Кузманов поведе с 40-0, само че още веднъж не съумя да стигне до пробив. За страдание Вукич взе идващите си сервис геймове и затвори мача с 6-4.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР