Димитър Кузманов вече не е част от АТР 250 турнира

...
Димитър Кузманов вече не е част от АТР 250 турнира
Коментари Харесай

Доминик Тийм, Холгер Руне и още звезди в действие


Димитър Кузманов към този момент не е част от АТР 250 шампионата в Маракеш, само че там продължава да има забавни мачове. А в петък предстоят основни четвъртфинали в надпреварите през тази седмица.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.

От 13:30 часа стартира първият дуел в Мароко, в който Дан Евънс играе с Андреа Вавасори. По-късно в деяние ще бъде и Роберто Карбайес Баена, против който Кузманов се изправи на осминафиналите, само че не съумя доиграе първия сет.



В Ещорил програмата стартира с мач сред двама експерти на клей – Марко Чекинато и Алехандро Давидович Фокина. В късния следобяд на корта ще бъде и Доминик Тийм, а в края на деня Каспър Рууд среща Себастиан Баес.



В Хюстън още веднъж има мачове за доиграване. Лошото време там наруши много проектите на уредниците. Хайс Брауер завоюва първия сет против Джон Иснър с 6-4, а при 5-6 във втория играта трябваше да спре.

Макс Пърсел и Даниел Алтмайер си размениха по сет, а австралиецът поведе с 4-3 в третата част, като в този момент заключителните моменти ще дойдат след дълга пауза.

На WTA 500 шампионата в Чарлстън Белинда Бенчич записа още една победа. Швейцарката отстрани Шелби Роджърс с 4-6, 7-5, 6-2. Сега ѝ следва среща с Екатерина Александрова.



Предстоят и мачове в Богота, тъй че програмата за деня да бъде още по-разнообразна.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР