Димитър Кузманов показа известни колебания в началните седмици от сезона

...
Димитър Кузманов показа известни колебания в началните седмици от сезона
Коментари Харесай

Програма за неделя: Кузманов в търсене на втори Чалънджър трофей в кариерата си

Димитър Кузманов сподели известни съмнения в началните седмици от сезона 2022, само че наподобява, че най-сетне втората ракета на страната ни откри своя темп, тъй като едвам една победа го дели от втори Чалънджър трофей в кариерата му. След като се поздрави с четири следващи триумфа в Бенгалуру през тази седмица, на следващия ден Мико ще би трябвало да излезе за своя финален пети мач в Индия, където го чака съществено предизвикателство в лицето на Александър Вукич.

Заемащ 151-вата позиция в международната класация, Александър Вукич е чужд за Кузманов противник. Поставеният под номер едно в Чалънджър събитието досега се изявява на високо равнище през годината, като през месец яунари се поздрави с общо три победи над представители на топ 100, в това число надви над Александър Бублик в Аделаида и записа триумф в главната скица на първия за годината шампионат от Големия шлем - Australian Open.

Кузманов ще би трябвало да покаже най-хубавото от своята игра, с цел да се поздрави с тази последна победа в Индия, както и по този начин стремежи трофей.
Финалният мач в Бенгалуру е плануван да стартира в 11:30 часа българско време, а вие ще можете да го наблюдавате онлайн на нормалните линкове в нашия уебсайт - Tennis.bg.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР