Димитър Кузманов отпадна от първия кръг на Sofia Open 2018,

...
Димитър Кузманов отпадна от първия кръг на Sofia Open 2018,
Коментари Харесай

Мико след загубата: Бях напълно равностоен на играч от Топ 100

Димитър Кузманов отпадна от първия кръг на Sofia Open 2018, откакто загуби с 6:7(6), 1:6 от Жоао Соуса, който заема номер 86 в международната класация.

" Качеството на игра през първия сет беше много високо и скърбя, че не съумях да го задържа и през втория сет. Получи се един заслужен дуел. Надявам се да допринеса и в шампионата на двойки. Искам да благодаря на хората в залата ", разяснява Кузманов.

" Винаги се боря до края. Винаги давам всичко от себе си. Показах, че ще се боря без значение от резултата. Съжалявам, единствено, че не съумях да задържа играта от първия сет. Не мога да кажа съответна причина, по този начин се получиха разиграванията. Определено рискувах при втория сервис. Той има доста добър форхенд. Имаше моменти, в които това сработваше. Не съм удовлетворен на 100%, макар че изиграх заслужен дуел ", сподели още той.

" Положителното нещо е, че против състезател от първите топ 100 съм изцяло равносилен. Това не е за първи път. Всеки път съм по-близко и по-близко. Не спирам да се боря и да се разпределям. Той не допускаше непредизвикани неточности, до момента в който моите бяха много повече. Благодаря на публиката ", добави Кузманов.

 Димитър Кузманов завърши присъединяване си на Sofia Open 2018
Димитър Кузманов завърши присъединяване си на Sofia Open 2018

Втората ракета на България загуби от Жоао Соуса с 6:7 (6), 1:6
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР