Димитър Кузманов и Адриан Андреев с уайлд кард“ за Sofia

...
Димитър Кузманов и Адриан Андреев с уайлд кард“ за Sofia
Коментари Харесай

Димитър Кузманов и Адриан Андреев с „уайлд кард“ за Sofia Open 2019

Димитър Кузманов и Адриан Андреев с „ уайлд кард “ за Sofia Open 2019
Димитър Кузманов и Адриан Андреев получиха "уайлд кард" за главната скица на извънредно мощното четвърто издание на Sofia Open 2019.

"Димитър Кузманов оставя зад себе си най-силната си година, стигна до най-хубавото си класиране в международната класация, сподели доста положителни резултати и на Чалънджъри. Адриан Андреев стартира 2019 година като №2 в ранглистата на ITF за юноши до 18 години, завоюва и купа от "Големия шлем". Мико и Адриан са двамата най-заслужили да вземат "уайлд кард". Имаме достойнството точно в България да се организира един от най-силните шампионати от сериите АТР 250, може би и най-силният от всички. Кузманов и Андреев получават късмет да премерят сили с някои от най-хубавите тенисисти в света и да натрупат скъп опит. Призовавам българите да дойдат в "Арена Армеец" и да поддържат нашите момчета, тъй като съм уверен, че те ще им носят доста наслада занапред", съобщи Тодор Енев, капитан на националния тим на България за купа "Дейвис".
 Димитър Кузманов. Димитър Кузманов. / БГНЕС
Шампионът на сингъл от Държавното състезание по тенис за мъже в зала и финалистът в конкуренцията ще получат „ уайлд кард “ за квалификациите на Sofia Open 2019. Шампионите на двойки от държавното състезание получават „ уайлд кард “ за главната скица на огромния шампионат от сериите АТP 250.

Седем играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) към този момент потвърдиха присъединяване.

Освен Вавринка, който има три трофеи от Големия шлем (Australian Open 2014, „ Ролан Гарос “ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „ Арена Армеец “ ще играят и: №11 в света Карен Хачанов (Рус), №15 Стефанос Циципас (Гър), №16 Данийл Медведев (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).

Sofia Open 2019 е от 3 до 10 февруари в „ Арена Армеец “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР