Димитър Кузманов и Адриан Андреев научиха опонентите си в квалификациите

...
Димитър Кузманов и Адриан Андреев научиха опонентите си в квалификациите
Коментари Харесай

Ясни са опонентите на Кузманов и Андреев в квалификациите на АО


Димитър Кузманов и Адриан Андреев научиха съперниците си в квалификациите за Откритото състезание на Австралия. Пловдивчанинът ще стартира присъединяване си против Дамир Джумхур, който понастоящем е на 186-о място в ранглистата, до момента в който Андреев ще се изправи против международния №200 Франческо Маестрели. Пресявките за шампионата в Мелбърн ще се проведат от 9 до 15 януари.

В случай, че отстрани Джумхур, идващият конкурент на Кузманов ще бъде представителят на домакинтие Макс Пърсел (№220) или втория в схемата Марко Чекинато (№101). При постигане до последния кръг българинът ще се изправи против някого всред Ренцо Оливо (№182), Алекс Болт (№638), Александър Ричард (№169) или Матео Арналди (№134).

От своя страна Андреев би могъл да играе с Юрий Родионов (№122) или Николас Йонел (№229) във втори кръг. При постигане до последната фаза от пресявките конкурент на втората ни ракета ще бъде Милян Зекич (№233), Томас Бариос Вера (№230), Джеръми Джин (№990) или Зизу Бергс (№129).

За Андреев това ще бъде дебют в квалификациите на Откритото състезание на Австралия, до момента в който Кузманов доближи до втори кръг през предишния сезон.

Пълния чоп за квалификациите на Australian Open 2023 можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР