Димитър Кузманов донесе първа победа за България в мача срещу

...
Димитър Кузманов донесе първа победа за България в мача срещу
Коментари Харесай

Кузманов донесе първа победа за България на United Cup

Димитър Кузманов донесе първа победа за България в мача против Гърция от група А на новия шампионат по тенис за смесени сформира - United Cup в Пърт, Австралия. След този мач южните ни съседи водят с 3-1 победи. Кузманов разгроми Михаил Перволакис (№504 в международната ранглиста) с 6-1, 6-1. Срещата продължи 65 минути. Мико завоюва пет следващи гейма в първия сет, а във втория направи серия от шест следващи извоювани гейма.

По-рано през вчерашния ден Виктория Томова загуби от международната №6 Мария Сакари с 3-6, 2-6. Първата ракета на България стартира добре срещата и поведе с пробив за 2-1. Сакари отвърна с рибрейк и съумя да изравни на 2-2. За страдание, при 3-3 Томова получи контузия в левия прасец. Вики продължи да се бори, само че към този момент нямаше опция да се опълчи.

Преди това Григор Димитров загуби от международния номер 4 Стефанов Циципас с 6-4, 2-6, 6-7(4), а Изабелла Шиникова отстъпи пред Деспина Папамихаил с 6-3, 4-6, 1-6.

Така преди срещата на смесени двойки Гърция води на България с 3-1 победи. В този мач за България ще играят Адриян Андреев и Гергана Топалова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР