Димитър Ковачев-Фънки се появи облечен като жена на парти на

...
Димитър Ковачев-Фънки се появи облечен като жена на парти на
Коментари Харесай

Фънки се накипри като жена, щом пребори COVID-19

Димитър Ковачев-Фънки се появи облечен като жена на празненство на Нова година. Това стана ясно от видеолайф от празничната нощ, който популяризира фолкпевецът Константин в Instagram. Както е известно, след взаимното си присъединяване във „ ВИП Брадър " преди 3 години, двамата са неразделни другари и непрестанно си заформят щури фиести дружно, пишат родни таблоиди.

На новогодишния ваучър е участвал и артистът Станимир Гъмов, който неотдавна също е в тайфата им. Основната атракция точно на 1 януари обаче без подозрение е Фънки, който се появил на вратата, накипрен като достолепна дама-реститутка, тръгнала на плаж. От видеото излиза наяве, че Димитър Ковачев даже си е поставил ефектна сламена шапка, както и закачливи жълти чорапи на сини райета и жълти обувки. Малко по-късно той въпреки всичко е захвърлил карнавалните одежди и се е привел в нормалния си тип. От години промоутърът се появява в женски облекла на участията на група „ Черно було ", която извършва цинични песни в кръчмите. Това е негово самобитно алтерего, разясняват в арт средите.
 Фънки се накипри като жена, щом пребори COVID-19

Оказа се, че малко преди този момент Ковачев е имал здравословни неприятности. Както е известно, Фънки е към този момент съвсем на 61 години и има разнообразни болести, само че коронавирусът не съумя да го повали. Шоуменът и промоутър пребори елементарно болестта, а докторите считат, че това се дължи най-много на нулевата му кръвна група.

Журиращият „ Като две капки вода” уредник на мегаконцерти открил по доста чудноват метод, че е пипнал COVID-19. След ваучър с другари той се прибрал и лежащ да спи, само че в 2,30 ч. през нощта шестото му възприятие го събудило и го предиздвикало да тества усета и обонянието си. Славният рокаджия помирисал парфюм и не усетил нищо. После хапнал люта чушка, само че в устата не му запарило. „ Аха!”, споделил си той тогава, облякъл се и тръгнал към „ Пирогов” да му вършат PCR проучване. Пробата му се оказала позитивна и идващите 14 дни Ковачев изкарал в дома си под карантина, в цялостна изолираност.

„ Жена ми и децата не бяха инфектирани. Въпреки това обаче и те не напускаха жилището в продължение на 2 седмици”, показа за „ Уикенд” Фънки. Вече изцяло оздравял, той отпразнува Нова година с правилния си другар Коцето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР