Димитър Ковачев - Фънки отдавна е трън в очите на

...
Димитър Ковачев - Фънки отдавна е трън в очите на
Коментари Харесай

Фънки с шокиращи коментари в ефир

Димитър Ковачев - Фънки от дълго време е бодил в очите на феновете на " Като две капки вода ", само че в този момент влезе в полезрението и на продуцента Магърдич Халваджиян, който е гневен на последната изцепка на закръгления член на журито. 

Най-добрият другар на артиста Константин си разреши в ефир да направи шокиращи мнения, които уронват престижа на предаването и с това много е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците. 

След като нанесе вреди по имиджа на шоуто, в този момент Фънки го грози уволняване. Това няма да се случи до края на сезона, тъй като остава прекомерно малко, само че сигурно това е последното му присъединяване като член на журито и в последващи сезони ще му търсят заместител. 

Първоначално Фънки избухна с коментар за последния лайф на " Капките ", където огромна част от мъжете трябваше да влезнат в обувките на известни дами. " Аман от това травеститско шоу ", изригна той. После подложи на подозрение професионализма на гримьорите, а най-после хвърли всички в ступор с изявление за Етиен Леви. " Не му позволявайте да има толкоз огромно въздействие върху вас и пеенето, заложете повече на имитацията ", сподели той и остави без думи цялата зала, а вокалният възпитател едвам успяваше да скрие сълзите, които желаеха да потекат като реки. 

Независимо от това, че Фънки е прочут музикант, показаното във въпросното шоу е мотив за размисли какво е неговото бъдеще в предаването. С безумните си мнения той очевидно не се вписва в концепцията и стандартите на шоуто, което подлага на риск запазването на позицията си в журито на предаването, пишат от Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР