Димитър Ковачев-Фънки беше на гости при Мон Дьо в „Неделята

...
Димитър Ковачев-Фънки беше на гости при Мон Дьо в „Неделята
Коментари Харесай

Фънки: „Обичам да казвам това, което виждам и чувам“

Димитър Ковачев-Фънки беше на посетители при Мон Дьо в „ Неделята на NOVA “, където поговори за присъединяване си като жури в „ Като две капки вода “.

„ Не съм гнусен. Обичам да споделям това, което виждам и слушам. Не искам да върша евала на който и да било. Не изобретявам и то се вижда” , разяснява той.

ТЕСТ: На кой участник в "Като две капки вода " приличаш най-вече?

Фънки разяснява, че има недостиг на истината. „ От време на време, като мятам взор на всякакви излъчвания - подобен Комсомол царува, че ми идва да умра от смях” .

„ Амулетът има и другата страна – по какъв начин да му кажеш истината, като ще го обидиш ужасно. Тук към този момент е Димитър Ковачев – The Funk. Въобще не ми пука, че ще го обидя”, споделя още Фънки.

„ Нашият свят е цялостен с блюдолизци, които избират да оближат пепелника, вместо да кажат: „ Абе, я си изхвърли пепелника”, разяснява музикантът.

От Прехода най-вече го е разочаровало отношението към културата. „ Това, за което мечтаехме, не се случи. Всичко е с привкус на гадно минало. Културата от дълго време е прибрана в мазето, на никой не му пука за това” , счита Фънки. „ Един голям % от българските интелектуалци ги няма в България. Остана наслойка, която се развива и завзема”.

„ С Амебата продължаваме да си блъскаме главите в стената, а към този момент е късно да спрем. Решение няма, нищо не се променя”, споделя Фънки.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР