Димитър Ковачев – Фънки тотално и категорично си плю на

...
Димитър Ковачев – Фънки тотално и категорично си плю на
Коментари Харесай

Това Обяснява Всичко! Ето Защо Фънки Изчезна От Лицето На Земята След Края На Биг Брадър! Снимките Ни Спряха Тока, Дръжте Се! Станал Е

Димитър Ковачев – Фънки тотално и изрично си плю на правилата. Музикантът, който цялостен живот е псувал по чалгата и чалгарите, през днешния ден се кефи на гьобеците. Че даже остава и той да извърти един, няма да се учудим.

Фънки събра очите на чалгарите в клуба на Коцето, плю си на правилата

Клиентите в дискотеката на Коцето преди дни се опулиха като видяха кой идва по тъмни доби на мястото. А точно Фънкаря. Станал първа приятелка с Константин, Димитър Ковачев избра да купонясва в меката на чалгата – Плаза.



Както ясно си проличава от фотографията, събрали се старите приятели от Биг Брадър. Коцето и Фънки се наливаха и плакнеха око в знойните танцьорки, дружно с Динко Вълев. Компания им правеше и гаджето на Десислава – Благой Найденов.

Странно е, че Малката Кобра е предпочел да лющи алкохол по кръчмите, вместо да е при жена си, която след дни би трябвало да роди първото му дете. Но дребен е още Благо, простено му е.

Припомняме, че Найденов е по-близо до годините на сина на Десислава, в сравнение с до нея самата. Затова и тя гледа да не го държи прекомерно изкъсо и да го стяга доста, доста. Че току-виж се изплашил и офейкал, а тя останала сама с бебе на ръце.

Фънки, Коцето, Динко и Благой си спретнаха крепък запой, който продължи до дребните часове на деня. Очевидно е, че сходни срещи ще има и отсега нататък. А нищо чудно и някой ден Фънкаря и Константин да ни сюрпризират с някой дует, знае ли се…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР