Димитър Ковачев – Фънки не обича да говори за жената

...
Димитър Ковачев – Фънки не обича да говори за жената
Коментари Харесай

Прави Се На Непукист, Но Страшна Трагедия Разкъсва Душата На Фънки! Не Трябваше Да Се Разбира, Че Жена Му Е

Димитър Ковачев – Фънки не обича да приказва за дамата до себе си, само че всички знаят за нейното битие. Рокаджията има дългогодишна връзка със сродната си душа Тони. Но сигурно са малко на брой тези, които знаят какво се случва в спалнята им! Именно там двамата са разграничени отдавна

Истината е, че двамата не разделят едно и също помещение за спане от дълги година. повода е в много разминаващия се метод на живот на двамата и навиците, с които не са съумели да свикнат толкоз години. Затова са намерили компромисно решение – всеки да спи в обособена стая и мирът да цари в дома им.

Фънки е върл купонджия и същинска нощна птица. Излиза вечер и се прибира заран. Съпругата му рядко го съпровожда на запоите. Тя избира да прекарва вечерите си умерено и да си ляга на време. Именно по тази причина беснее, когато Ковачев се прибере късно пийнал и наложително успее да я разсъни, написа разкрития.ком.

„ Връщам се късно пийнал и смрад на бъчва – по какъв начин да легна до жена ми. Освен това пърдя, оригвам се, въртя си, хъркам като локомотив “, не крие Фънки. След няколко години мъчения, той и Антония взели радикалното решение – всеки със своя стая и собствен режим, написа pik.bg.

Така рокаджията може да си играе електронни игри до изгрев слънце без да пречи на благоверната си. Тя пък се буди бодра и отпочинала и фамилните кавги са спестени. Е, сигурно половият им живот куца от това тяхно решение. Но, все пак, Фънки е безапелационен, че в живота му има единствено една обич и тя се споделя Антония!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР