Димитър Караилиев, брат на Петко Караилиев-Чеченеца, оставен в ареста заедно

...
Димитър Караилиев, брат на Петко Караилиев-Чеченеца, оставен в ареста заедно
Коментари Харесай

Братът на Чеченеца, пловдивски зам.-кмет, подава оставка

Димитър Караилиев, брат на Петко Караилиев-Чеченеца, оставен в ареста дружно с Емили Тротинетката Даниел Йорданов и Тодор Чалъков-Куката, подаде оставка от поста си, това заяви самият той в профила си във Facebook.

" Оставката ми е честен акт и с решителност декларирам, че съдя дейностите на Петко, за които думата имат способените органи ", добави още зам.-кметът на регион " Западен " Димитър Караилиев.



По-рано днес Димитър написа в профила си, че не поддържа контакт с брат си Петко Караилиев-Чеченеца.

" Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес, и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми ", написа Димитър Илиев.

Припомняме, че Районният съд в Пловдив реши да остави за непрекъснато в ареста Чеченеца, Емили Тротинетката и Тошо Куката по случая с унизителния клип, на който се вижда по какъв начин момче е водено на каишка и " дресирано " като куче в търговски център в града под тепетата.

Прокуратурата повдигна обвинявания на Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката. Според събраните доказателства те са направили дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието се отличава с извънреден цинизъм. Обвинението е квалифицирано като безчинство, което планува наказване отнемане от независимост за период до 5 години.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР