Димитър Калбуров – едно от попурярните лица на Пощенска кутия

...
Димитър Калбуров – едно от попурярните лица на Пощенска кутия
Коментари Харесай

Димитър Калбуров от “Пощенска кутия за приказки“ с Best of и още в Plovdiv Еvent Center

Димитър Калбуров – едно от попурярните лица на „ Пощенска кутия за приказки ”, показва премиерно в Пловдив новата си книга „ От другата страна ”, а по-късно шоуто ще ескалира с най-хубавото, че и нещо ново от разказите и видеата на облика  Гошо. Срещата е в едно от най-актуалните пространства за събития под тепетата - Plovdiv Event Center,  на 4 ноември от 20 ч.
Прочетете още
В най-новата книга на Калбуров животът на лирическия воин – патологичния измамник Мартин, се прекатурва на 100 и осемдесет градуса, когато всичко внезапно му е отнето от родителите му. Той ще направи и невъзможното да си възвърне досегашния статут. А какво е то, ще научим от описа на писателя в Plovdiv Event Center.

Със сигурност почитателите на Калбуров ще се забавляват от сърце и ще открият още герои и облици, които любимецът им разказва в книгите си.  А фенките на най-желания участник в „ Пощенската кутия ” да знаят, че любимецът им е гледал извънредно доста епизоди на „ Костенурките нинджа ”, има нунджако и бута 110 кг от лежанка.

„ Пет серии по едно повтаряне без някой да ме пази, така че мога да се оправя с всяка имагинерна навалица от последователки, която желае да ме раздра ”, майтапи се пред сътрудниците си от „ Пощенска кутия за приказки ” писателят.

„ От другата страна ”&Бест оф Гошо ” гостува в Plovdiv Event Center като част от огромно турне в най-големите градове в България.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР