Димитър Желязков - Митьо Очите остава за постоянно в следствената

...
Димитър Желязков - Митьо Очите остава за постоянно в следствената
Коментари Харесай

Митьо Очите остава в следствената килия, той поиска преглед заради проектилите в него

Димитър Желязков - Митьо Очите остава за непрекъснато в следствената килия, защото против него има доказателства, че вероятно той е водач на незаконна група за рекет и палежи. Това реши тричленен състав на апелативния спецсъд.
Магистратите показаха още, че на независимост той може да извърши закононарушения, а също така повдигнатите му обвинявания могат да се санкционират с тежка присъда, написа 24 часа.
Пред съда Желязков разгласи, че не желае да бъде пускан, а да има опция да отиде на обзор поради проектилите, останали в него след покушението от 2016 година
Съдът обаче уточни, че разрешението за медицински прегледи е работа на прокуратурата, защото делото е в досъдебна фаза.
Лаконичко магистратите разясниха обвиняванията против Желязков, като обърнаха внимание с изключение на на това, че е управлявал група от януари до август 2018 година, той е бил подстрекател за палежи и изнудвания на територията на област Бургас против търговци в погребалния и хотелиерския бизнес.
След съвещанието прокурор Николай Христов увери, че на Желязков ще бъде предоставена опция да посети за следващ път доктор. Медици към този момент са го преглеждали незабавно, откакто турските управляващи го върнаха в София предишния петък. Те са открили, че неговото здравословно положение е приемливо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР