Димитър Желязков (Митьо Очите) е заловен в Истанбул в компанията

...
Димитър Желязков (Митьо Очите) е заловен в Истанбул в компанията
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Бенчо Бенчев незабавно трябва да освободи всички постове

Димитър Желязков (Митьо Очите) е хванат в Истанбул в компанията на общински консултант от Българска социалистическа партия и някогашен народен представител на Движение за права и свободи. Логично се чака реакция от нас, макар че Бенчев не е член на партията. Това е написала в обществената мрежа " Facebook " Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия, във връзка задържането на общинският консултант от Бургас Бенчо Бенчев.


" Поисках информация по кое време, кой, по какъв начин и за какво е предложил този човек в наша листа преди години. И заваляха препоръки: не се намесвай, не взимай отношение, трансферира отговорността на локалната конструкция, трай си и не понасяй негативи поради решение на предходното управление на партията. Разбира се - изрично отхвърлих тези рекомендации. Бенчев неотложно би трябвало да освободи всички постове и да напусне общинския съвет на гр. Бургас ", написа Нинова.



По думите ѝ този случай е обликът на икономическо-политическа престъпна заварка на ползи и пари. " Той е ослепителен образец за модела на прехода. И не е единствен в страната. И освен, че няма да послушам препоръките - да си мълча и да се сниша, а доста изрично ще заявя: няма наши, няма ваши. На този модел би трябвало да се постави край ", акцентира още Корнелия Нинова.
 Българска социалистическа партия се разграничава от Бенчо Бенчев и упорства да напусне Общински съвет на Бургас Българска социалистическа партия се разграничава от Бенчо Бенчев и упорства да напусне Общински съвет на Бургас
Във връзка с информацията за задържането на общинския консултант от Бургас Бенчо Бенчев, заявяваме, че той не е член на Българската социалистическа парт...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР