Димитър Желязков-Митьо Очите е бил в много по-лоши условия в

...
Димитър Желязков-Митьо Очите е бил в много по-лоши условия в
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Митьо Очите е бил в много по-лоши условия в затвора в Турция

Димитър Желязков-Митьо Очите е бил в доста по-лоши условия в пандиза в Турция. Това някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и специалист по сигурността проф. Николай Радулов в ефира на БТВ.

„ Несравними са изискванията в българския затвор с тези в турските, които са пословични с грубостта си и с отвратителното отношение към арестантите”, сподели Радулов.

Той добави, че най-вероятно Митьо Очите е бил съществено лишен от опциите за връзка в турски затвор. „ Най-важното е, че след всички поръчки на прокуратурата, че е събрала доказателства за това, че Митьо Очите е началник на незаконна група, тези поръчки ще би трябвало да бъдат овеществени в съда”, акцентира Радулов.

„ Смятам, че в случай че за тези шест месеца прокуратурата, взаимно с Министерство на вътрешните работи, работят както би трябвало, биха могли да съберат извънредно доста доказателства за ролята и въздействието на Митьо Очите в престъпността по Черноморието”, добави той.

Според Радулов хората по морето са уплашени за бизнеса си. „ Много евентуално е да са събрани задоволително доказателства Митьо Очите да бъде наказан. Вероятно е обаче още веднъж да се стигне до съглашение с прокуратурата и за всички тези велики закононарушения, за които ни говореха, да получи дребна присъда от 2-3 години и да си управлява бизнеса от затвора”, позволява специалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР