Димитър Исаев беше обявен за скачач във вода №1 за

...
Димитър Исаев беше обявен за скачач във вода №1 за
Коментари Харесай

Димитър Исаев е №1 в скоковете във вода за 2019 година

Димитър Исаев беше разгласен за скачач във вода №1 за 2019 година през вчерашния ден по време на Държавното състезание по плуване на столичния басейн " Спортна палата ". Ето какво показа той по време на награждаването:
 Йордан Янчев: Мисля. че ще покрия квота за Токио
Йордан Янчев: Мисля. че ще покрия квота за Токио

18-годишният гений гледа към игрите в Париж през 2024 година

" Това отличие ми дава тласък да не преставам да работя, въпреки че сега съм единственият играч при мъжете в България. Това обаче не ми пречи да се старая и да преследвам задачите си и да ги реализирам. В България сега нямам конкуренция, защото другият играч, който тази година се състезаваше с мен на Европейското, приключи кариерата си. В момента в действителност нямам конкуренция, само че виждам към други територии и съм задоволен от това, което върша.

На европейско равнище обстановката е доста добре - слушам положителни думи от треньори и състезатели за моя жанр на скачане и за компликацията на моите скокове. В момента работя за усложняване на програмата си, преди два дни се завърнах от Русия, където съумях да реализира един от комплицираните си скокове. Трябва да съм добре душевен, с цел да печеля квота - би трябвало да вляза измежду първите 22-ма души през април. Само би трябвало да бъда спокоен и убеден в себе си ", показа Исаев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР