Димитър Господинов-Гуспата е сред най-обичаните и запомнящи се участници от

...
Димитър Господинов-Гуспата е сред най-обичаните и запомнящи се участници от
Коментари Харесай

Гуспата стана татко за трети път – честито! Ето какво красиво и необичайно име дадоха на детенцето (СНИМКИ)

Димитър Господинов-Гуспата е измежду най-обичаните и запаметяващи се участници от „ Фермата “. Наскоро той пое по нов път в живота си, като се раздели със брачната половинка си и призна за нова жена в живота си. Двамата даже направиха идната крачка – да основат живот.

Риалити героят се похвали с още по-хубава новина – станал е татко на момиченце преди броени часове, а бебчето носи извънредно красивото име  Дисиа.

Щастливата вест заяви самият той в персоналния си профил във „ Facebook “. Това е трето дете за риалити звездата, само че първо с новата му жена, Славия.

 Гуспата жена

„ Добре пристигнала моя мъничка, само че голяма обич Дисиа. С мама си пожелаваме здраве, с цел да бъдем до теб до момента в който растеш, да се радваме на детския ти смях, на първите ти крачки и думички.

 бебе Дисиа

Ще те направляваме в дните ти напред и ще ти дадем основите на един добър живот.  А ти благо мое момиче, ще станеш мощна и борбена, ще бъдеш добър човек, тъй като в никакъв случай няма да забравиш чия щерка си “, написа той в обществените мрежи.

Това е първо дете за Славия и трето за Митко, който в края на януари отпразнува своя 41-и рожден ден. От първия си брак Гуспата има наследник и щерка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР