Димитър Големанов - една от трите жертви при тройното убийство

...
Димитър Големанов - една от трите жертви при тройното убийство
Коментари Харесай

Това е 23-годишната Диляна, открита днес мъртва с двама мъже

 Димитър Големанов - една от трите жертви при тройното ликвидиране през днешния ден във Варна, е имал бизнес с руснаци. Това сочи информация в Търговския указател. В две от компаниите му - " Газ аналит " и " Г.О. Пигмейстър " ЕООД негови съдружници са съветските жители Николай Кухарчик и Никита Георгиев. Както БЛИЦ писа, към 10. 15 часа през днешния ден в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. " Македония " във Варна е станала пукотевица, приключила с жертви.

Когато отиват на място, служителите на реда откриват три натрупа - на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед. По към момента непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали до неотдавна бурна и буйна връзка, само че те се разделили, а скоро по-късно тя почнала връзка с шведа. В жилището на Димитър, обаче, служителите на реда откриват и цялостен военен боеприпас, поради което работят и по друга версия, с изключение на по тази за любовен триъгълник, приключил със гибел.

Димитър Големанов е прочут във Варна. Сочен е като съсобственик на известното заведение на плажа - " Контакт ". Развивал е бизнес и с доставки на газ. Напоследък името му нашумя около сдружението " Еко парк Галата ", на което той е шеф. В него членува и съдбовната Диляна, друга от трите жертви през днешния ден и някогашна другарка на Димитър.

През юли сдружението внася искане да получи 50 декара парцел за “управление, поддръжка и облагородяване на парк ". Сдружението “Еко парк Галата " е записано на 8 юли и незабавно е внесло настояването си в общинския съвет. Тогава поданици на квартал " Галата " показаха недоволството си и обясниха, че даже не са били известени за тези планове.

Самият Димитър Големанов изяснява, че концепцията за еко парка е от две години и счита да я финансира по европроекти. Бившият боен парцел е високо над брега, с отлична гледка и е в действителност вкусен. Според отразеното в Кадастъра става дума за урегулиран аграрен парцел във вилните зони “Черноморец " и “Прибой ". Той е очакван за застрояване и подозренията са, че въпросното съдружие просто е желало да постави ръка на апетитния парцел, разкриващ невероятна панорама към морето.

Близки на Диляна и Димитър настояват, че след раздялата той станал настъпателен, ревнувал я, заплашвал и преследвал. От нейни изявления излиза наяве, че Диляна се е интересувала от тематиката за дамите - жертви на принуждение и явно самата тя е била подложена на такова. От прокуратурата оповестиха през днешния ден, че сега се правят разпити на очевидци и близки до трите жертви. По непотвърдена информация в жилището на Димитър е имало още едно момиче, което е съумяло да скочи през прозореца и е било отведено от екип на Спешна помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР