Димитър Главчев подаде оставката си воден само и единствено от

...
Димитър Главчев подаде оставката си воден само и единствено от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Димитър Главчев подаде оставката си воден от националния интерес

Димитър Главчев подаде оставката си воден единствено и само от националния интерес. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, откакто ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев подаде оставка.

По думите на Цветанов решението на Димитър Главчев самичък да подаде оставка би трябвало да бъде добре оценено. „ Всички знаем, че ръководителят на българския парламент е пръв измежду равни. Всички знаем, че ръководителят е този, който би трябвало да основава нужната атмосфера, с цел да може страната да бъде постоянна, а Народното събрание – работещ ”, съобщи Цветанов.

Той регистрира, че протичащото се през последните няколко седмици са съзнателни опити за търсене на провокация, а решението на Главчев да в профил Корнелия Нинова от пленарно съвещание е основало чувството, че ръководещите лимитират опозицията. „ Нека с оставката на Димитър Главчев да няма спекулации ”, прикани Цветанов и благодари на опозицията, че се е върнала в пленарна зала.

„ В днешната обстановка няма печеливши, всички сме губещи. Ние показахме, че можем да бъдем виновни “, сподели още Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР