Димитър Главчев подаде оставката си воден само и единствено от

...
Димитър Главчев подаде оставката си воден само и единствено от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Главчев подаде оставка воден от националния интерес


Димитър Главчев подаде оставката си воден единствено и само от националния интерес. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, откакто ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев подаде оставка.

До свадите в Народното събрание се стигна тази сряда, когато досегашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев лиши жестоко думата от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, а по-късно в профил нея и Антон Кутев надлежно за 1 и 2 съвещания.

Българска социалистическа партия желаеха оставката на Главчев и събраха подписи от Движение за права и свободи, които през вчерашния ден внесоха.

Цветанов счита, че решението на Димитър Главчев самичък да подаде оставка би трябвало да бъде "добре оценено ".

„ Всички знаем, че ръководителят на българския парламент е пръв измежду равни. Всички знаем, че ръководителят е този, който би трябвало да основава нужната атмосфера, с цел да може страната да бъде постоянна, а Народното събрание – работещ”, съобщи Цветанов. Той регистрира, че протичащото се през последните няколко седмици са съзнателни опити за търсене на провокация, а решението на Главчев да в профил Корнелия Нинова от пленарно съвещание е основало чувството, че ръководещите лимитират опозицията.

„ Нека с оставката на Димитър Главчев да няма спекулации”, прикани Цветанов и благодари на опозицията, че се е върнала в пленарна зала.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР