Димитър Главчев остава народен представител, той е качествен човек и

...
Димитър Главчев остава народен представител, той е качествен човек и
Коментари Харесай

Цветанов: Главчев е качествен човек, остава депутат

Димитър Главчев остава депутат, той е първокласен човек и потребен за парламентаризма, съобщи пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка рокадите в Народното събрание.

Той акцентира, че ГЕРБ желае да се понижи политическото напрежение, а не да го ускорява. Не е обикновено това, което се прави от страна на опозицията – всичко е обвързвано напрегнато, което не дава отговор на това, което имаме като провокации, и което би трябвало да свършим като народни представители, сподели Цветанов.

" Оставката на Димитър Главчев беше напълно персонален акт ", безапелационен е зам.-председателят на ГЕРБ. 

По думите му в съответното съвещание не се е налагало да се стига до най-тежкото наказване - изгонването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, само че страстта и напрежението са взели връх. 

" Не е доста елементарно да председателстваш българския парламент, когато непрекъснато имаш някой, който основава дразги и се мъчи по всякакъв начин да прави някаква провокации ", разяснява Цветан Цветанов. 

На въпрос за новия ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева Цветанов уточни, че тя е натрупала опит през годините. 

" Корнелия Нинова са възприемаше като бъдещия министър-председател. Те би трябвало да знаят, че в никакъв случай няма да ръководят, тъй като това не е партията, която е съдействала за развиването на страната, това е партията, която е взела участие в разграбването на страната. В целия този преход от 28 години, какво положително се случи в ръководството на Българска социалистическа партия? Трябва да спрем с тези спекулации – че в миналото можем да управляваме с Българска социалистическа партия ", сподели още Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР