Димитър Главчев не се свърза с нас по никакъв начин,

...
Димитър Главчев не се свърза с нас по никакъв начин,
Коментари Харесай

Петков и Атанасов обявиха, че служебният кабинет не е съгласуван с ПП-ДБ

Димитър Главчев не се свърза с нас по никакъв метод, не сме водили нито един диалог, разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) Кирил Петков, след като служебният Министерски съвет постави клетва пред Народното събрание. 

Новият Министерски съвет въобще не е координиран с нас, удостовери и съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Атанас Атанасов.

По думите на Петков, въпреки сигнала на към този момент някогашния министър председател Николай Денков до прокурора, който може да проверява основния прокурор, по случая с Живко Коцев, вътрешният министър Калин Стоянов остава на поста си, което за ПП-ДБ показвало цялостна провокация от страна на новия министър председател. 

Според съпредседателя на Политическа партия това, което се е случило, е че Делян Пеевски и Бойко Борисов са си наредили кабинет с една единствена цел - " Калин Стоянов да покрива, най-вероятно, злоупотреби и платен избор на идващите избори ". Той счита, че Калин Стоянов ще бъде употребен като инструмент от Пеевски и Борисов.

За изтекли фотоси в общественото пространство съпредседателят на „ Демократична България “ (ДБ) Атанас Атанасов разяснява, че по формираното дело на този стадий не е видял обществено да има доказателства за контрабанда. По думите му цялата тази история наподобява на „ черен избирателен пиар, който цели да компрометира „ Продължаваме промяната-Демократична България “ като политическа мощ ". Не е моя работа да разясня кой къде се снима, уточни още Атанас
Атанасов. Проблемът тук е в друго – къде са доказателствата за осъществена незаконна активност, всичко това е навързано за компроматна офанзива преди изборите, акцентира депутатът.

Има един значим въпрос и ние го слагаме неведнъж, в това число и министър председателят Денков е изпратил сигнал за оказан напън върху основния секретар Живко Коцев да подаде оставка от министъра на вътрешните работи и от и.ф. основен прокурор, разяснява още Атанасов. Оказването на напън да извършиш или да кажеш нещо срещу волята си е закононарушение, което се санкционира тежко, напомни той. При всички тези условия, при нашия митинг като политическа мощ, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който с нас въобще не е координиран, добави Атанасов. 
Сигурно ще пристигна време да забележим едни други фотоси, сподели още Атанас Атанасов.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР