Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет, Цвета Караянчева

...
Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет, Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Димитър Главчев е жертва на собствения си капацитет

Димитър Главчев е жертва на личния си потенциал, Цвета Караянчева не схваща от законодателство, а Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн. Така водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева разяснява по bTV рокадите на председателското място в Парламента.
Подалият оставка ръководител на Народното събрание Димитър Главчев „ е жертва на личния си потенциал. Това е образец за всички „ калинки “, поставени от ГЕРБ по всички вероятни ведомства и институции – хора, които нямат качества за постовете и нямат подготовка “, сподели Дончева. По думите? той се е „ престарал в чинопочитание на падишаха “. Когато е изгонил водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ова е било без никакво съображение и той би трябвало въобще да напусне Народното събрание.
За новия ръководител Цвета Караянчева Дончева сподели, че тя е „ партиен секретар от Кърджали, няма какъв съвет да? даваш, тя не може да се надскочи. Тя беше главната метачка на плювни от страна на ГЕРБ и в този момент, като ръководител на Парламента, не може да има различен престиж. Председателят на Народното събрание би трябвало да бъде уравновесена фигура, която схваща от законодателство – тя там е безусловно боса, няма обикновена подготовка. Дори Фидоска, със странната си тапия по право, имаше някаква визия. Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн “, добави Дончева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР