Димитър Главчев е изключително почтен и добър човек“, това коментира

...
Димитър Главчев е изключително почтен и добър човек“, това коментира
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Димитър Главчев е умен избор на президента, подкрепихме всякакви щуротии на нашите партньори

" Димитър Главчев е извънредно честен и добър човек “, това разяснява в предаването " Тази събота и неделя “ по bTV депутатът от ГЕРБ-СДС и почетен ръководител на придвижване " Гергьовден “ Любен Дилов-син.

" След изявлението на Борисов не мислех, че това ще е изборът на президента, само че това е интелигентен избор, за което приветствам Радев. Не мисля, че Главчев ще ни разочарова или ще ни даде мотив за упреци “, добави той.

" От всички благоприятни условия сега Димитър Радев и Димитър Главчев бяха най-хубавите. Съмнения постоянно ще има. Срокът за избор на длъжностен министър председател е пай. Второ – има настоящ парламент и парламентарен надзор. В тази част смяната в Конституцията е добър – за непрекъсваемост на легислатурата. Най-големият дерт на Конституцията е този стеснен лист за длъжностен министър председател. Подкрепихме го по силата на логиката, че е предложение на нашите сътрудници. И други дивотии подкрепихме на нашите сътрудници. Само ще ви напомня ветрените паркове “, уточни Любен Дилов.

" 20 години слушаме за правосъдната промяна. Иван Гешев беше определен по разпоредбите на Христо Иванов. Да се споделя, че правосъдната промяна е пречката да има кабинет е несериозно. Това, което Лена назова " сглобка “ е прекомерно интелигентно решение за половината от политическия хайлайф. Коалиционната просвета на новосъздадената групировка, каквато е Политическа партия, трудно може да се понесе. ГЕРБ постоянно е управлявала в коалиция. " Некоалицията “ беше интелигентно решение, само че не можа да удържи “, сподели той.

" В България хората, които могат по едно и също време да дъвчат дъвка и да вървят, не са доста. То няма с кого. Пак би трябвало да се приказва. Надявам се съдружната просвета да се появи. Далеч съм от фантазиите за немски модел, където леви и десни управляваха. Политиката 95% е да накараш служителите да работят добре и да са положителни. Другите 5% са фантазии и агитация. Критиката ми към изборите е, че служителите ще се ослушват три месеца от кое място ще задуха вятърът, а те би трябвало да работят “, изясни Любен Дилов.

" Ще бъде прелестно до края на 49-ото Народно заседание да изберат шефове на регулаторите, само че съм песимистичен. Би било прелестен знак преди изборите. Неминуемо е да седнем още веднъж с ПП-ДБ. С кого различен да седнем? “, разяснява още депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР