Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.

...
Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.
Коментари Харесай

Цветанов: Димитър Главчев остава депутат

Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила остава като депутат. Дори през вчерашния ден министър председателят два пъти беседва с него в тази посока, че би трябвало да оставим страстта на назад във времето. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила за оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народното събрание в предаването „ Тази събота “ по бТВ.

„ Димитър Главчев е жертва на систематичния метод на опозицията в последните няколко месеца “, съобщи той. „ Със вчерашния персонален акт, той сподели, че за него по-важно е да има успокоение, парламентаризъм, в който да взе участие интензивно и опозицията “, уточни Цветан Цветанов.

„ Този акт е напълно персонален. Премиерът, когато през вчерашния ден дойде в Народното събрание, с цел да обсъждаме дейностите, които би трябвало да се подхващат, Главчев сподели: „ не желая да бъда спирачката или камъчето в обувката, което да препъне Председателството “ “, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ. „ Димитър Главчев е излъчен от ПГ на ГЕРБ. Новият ръководител на Народното събрание още веднъж е от ГЕРБ. Сменя се капитанът за избран интервал от време, с цел да може тимът да бъде в Шампионска лига и да бъде номер 1 “, изясни Цветанов. „ Не е обикновено това, което се прави от опозицията през последните няколко месеца. Всичко е обвързвано напрегнато на провокациите, които имаме през днешния ден и би трябвало да свършим като народни представители “, уточни той.

На въпрос в случай че България не поемаше Председателството след 43 дни щяха ли да се съгласят на оставката на Главчев Цветан Цветанов изясни: „ Мисля, че и той самият нямаше да има подобен персонален акт. Когато някой желае да манипулира обществото, да споделя, че ще изнесе проблемите отвън страната, не сме в положение да ги решим тук, Главчев е виновен. Искам да му кажа, че направи нещо, което малко политици вършат в страната в такава “.

„ Ако проучваме съответната обстановка едва ли се постановяваше да има най-тежкото наказване, излизане от едно съвещание на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. И той самия го каза- нека идващия да има по-ниско кръвно и здрави нерви “, уточни зам.-председателят на ГЕРБ. „ Не е доста елементарно да председателстваш, когато има някой, който основава дразги и се мъчи по всякакъв начин да прави провокация “, посочи той.

„ Сделка на председателския съвет не е имало. Няма да е правилно да слагаме на масата една оставка с други задължения. Коментарите бяха, че това е морална постъпка “, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР