Димитър Гамишев е извършил всички тези действия преди да стане

...
Димитър Гамишев е извършил всички тези действия преди да стане
Коментари Харесай

Цветанов намекна, че предстои експулсиране на руски дипломати

Димитър Гамишев е направил всички тези дейности преди да стане лице на ГЕРБ в Гоце Делчев. Вчера разговарях с него и той ми изясни, че не може да си спомни на кого е продал компанията си. Всички знаете, че ние имаме ясна и безапелационна политика по тази тематика. От Българска социалистическа партия още веднъж се пробваха да приказват отрицателно, само че сътрудника Гамишев през днешния ден си подаде оставката, тъй като не желае да петни името на ГЕРБ. Той няма да бъде към този момент общински началник на партията в Гоце Делчев.

Това сподели в предаването "Лице в лице " ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който разяснява абсурда към депутата Димитър Гамишев. "Нека да бъдем ясни и безапелационни - номинациите за депутати се вършат от локалните и общински структури. Ние не спускаме парашутисти като Българска социалистическа партия. Колегата Гамишев е различим в региона на Гоце Делчев и това съм го видял, когато съм бил там. Да, някои депутати може да не са разпознаваеми на национално равнище, само че доста по-важно е, че те са доста добре познати на локално равнище. Такъв е казусът с сътрудника Гамишев. На мен ми е забавно за какво тези, които дават морални отзиви за ГЕРБ, не подхващат ограничения в тяхната парламентарна група? Защо Българска социалистическа партия не подхващат дейности против Манол Генов? Той е упрекнат в пазаруването на гласове, а за мен това е най-тежкото закононарушение. Днес Гамишев отбрани престижа и името на партия ГЕРБ ", безапелационен беше Цветанов.

"България, и в лицето и на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, съобщи, че сме солидарни с Англия. В момента се взимат геополитически решения на най-високо равнище. Аз считам, че България би трябвало да бъде солидарна с тези актове, тъй като ние споделяме евро-демократичните полезности. Аз съм уверен, че държавното управление ще вземе най-правилното решение. Когато разследвахме атентата в "Сарафово ", Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, в качеството си на вътрешен министър, ни оказа помощ доста. Аз считам, че би трябвало да бъдем солидарни с нашите съдружници освен от Европа, а от целия свят ", съобщи Цветанов по тематиката за абсурда сред Англия и Русия във връзка отравянето на Сергей Скрипал и изгонването на съветски дипломати от страни по целия свят.

"Действията на граничните служители на реда са неприемливи. Аз съм уверен, че управлението на Министерство на вътрешните работи ще работи безкомпромисно. Няма какво повече да разясня. Има си ред и правила. Винаги сме проявявали непоносимост към сходни действия. Убеден съм, че и в този момент отговорните ще си понесат следствията ", безапелационен беше Цветанов във връзка абсурда на Аерогара София.

"БСП се пробваха да ловко да употребяват политически договорката за ЧЕЗ, само че най-хубавото е, че всички депутати подкрепихме концепцията им за основаване на анкетна комисия. Така ще може да се наблюдава цялата верига към тази договорка, както и всичко към приватизацията на ЕРП-тата и станалото в енергитака през интервала 2003-2004 година ", разкри той.

"Срещата сред европейските водачи и Турция бе част от европредседателството ни. Тази среща беше историческа. Хубаво е, че тя беше извършена. Сигурно са останали разлики, тъй като всички на конференцията бяха доста деликатни. Бойко Борисов сподели, че може да бъде водач и дипломат сред Европейски Съюз и Турция. В момента имаме възможнсот да се насрочат нови сходни срещи, които са извънредно потребни за националната сигурност и сигурността на района. Убеден съм, че разговорът ще продължи и това е най-важното. Ръкостискането на края на конференцията сподели, че ние сме дружно и би трябвало да приказваме за това, което ни сплотява ", приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР