Димитър Димитров няма намерение да подава оставка от поста старши

...
Димитър Димитров няма намерение да подава оставка от поста старши
Коментари Харесай

Агентът на Херо: Към настоящия момент въпрос за раздяла между Димитров и Иртиш не стои на дневен ред

Димитър Димитров няма желание да подава оставка от поста старши треньор на казахстанския първодивизионен футболен клуба Иртиш (Павлодар), заяви за Sports.kz сътрудникът на експерта Мирчо Димитров.

59-годишният български ментор е под напън поради неприятната серия на павлодарци от началото на актуалната акция, в която тимът загуби последните си три мача от шампионата без да означи гол и към този момент има пет провали в седем срещи.

" Към сегашния миг въпрос за разлъка сред Димитър Димитров и Иртиш не стои на дневен ред. Специалистът има контракт за още две години с павлодарския клуб и счита да го извърши. Неуспехите на Иртиш на старта на сезона са с краткотраен темперамент. В най-близко бъдеще обстановката ще се усъвършенства ", съобщи Мирчо Димитров, като акцентира, че никой от управлението на клуба не е изискал оставката на българския старши треньор.

Димитър Димитров пое състава за повторно през юли предходната година в тежка обстановка, само че съумя да го избави от изпадане от елита.

Той реализира огромните си триумфи в Иртиш по време на първия си интервал в клуба от юни 2015 до август 2017 година, когато изведе павлодарци до бронзовите медали през 2016 година и до присъединяване в Европейските клубни шампионати през сезон 2017/2018.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР