Димитър Димитров може да се завърне съвсем скоро в българския

...
Димитър Димитров може да се завърне съвсем скоро в българския
Коментари Харесай

Димитър Димитров поема Спартак

Димитър Димитров може да се завърне напълно скоро в българския футбол. Херо е на договаряния към този момент вър Варна, където да поеме локалният Спартак.По информация на Дарик 63-годишният експерт е на среща с двамата притежатели Асен Миланов и Павлин Николов.

Под управлението на Васил Петров Спартак направи същински възторг с влизането си от трета във Втора до efbet лига за негативно време, което подсигурява поста на треньора в елита. Но неприятния старт на " соколите " в първите 5 кръга, в които завоюва единствено точка против Пирин и инкасира четири загуби от Славия, Левски, Лудогорец и Хебър, очевидно е предиздвикало управлението да премисли решението си и да се обърне към Херо, поради сериозния треньорски опит, който той има зад тила си.
 Херо сподели дали е получил оферта да поеме националния тим
Херо сподели дали е получил оферта да поеме националния тим

" Познавам себе си и не бих разрешил с мен да се случи това, което се приказва за сътрудниците, които бяха там - описи, мениджърски ползи и всякакви такива "

При всички случаи Васил Петров остава част от екипа на Спартак Варна. Във визитката на Димитър Димитров личат имената на тимовете на Нефтохимик, Литекс, Левски, Локо Пд, Амкар, Иртиш, Лудогорец, Берое и други Ставал е първенец с тимовете на Литекс, Левски и Лудогорец.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР