Димитър Димитров-Херо ще съди Иртиш Павлодар заради номерата, които му

...
Димитър Димитров-Херо ще съди Иртиш Павлодар заради номерата, които му
Коментари Харесай

Херо: Ще съдя "Иртиш"

Димитър Димитров-Херо ще съди " Иртиш " Павлодар поради номерата, които му спретнаха от казахстанския клуб в последните няколко дни.

Първо управлението не го позволи до стадиона да води мача с " Жетису ", а след това му потърси сметка за какво не се е появил.

Собствениците на " Иртиш " считат да го уволнят и да си спестят неустойката, само че българинът е подхванал ограничения и няма желание да остави нещата по този начин.
Прекратили едностранно контракта на Херо Сагата със спрягания за "Левски " Димитър Димитров продължава
" Още не съм си тръгнал от Казахстан, само че се прибирам скоро в България. Не мога да разясня проблема с " Иртиш ". Но да не би да мислите, че съм си измислил историята? Адвокатът ми ме е посъветвал да не приказвам нищо по тази тематика, тъй като отиваме на съд. ", сподели българският треньор пред локалното издание vesti.kz.

" Ситуацията е доста комплицирана, тъй че не мога да споделя нищо по тематиката. Такъв е съветът на юриста ми, тъй че би трябвало да ме извините, че не мога да споделя нищо повече ", добави Димитров.

Херо продължава да бъде спряган за треньорския пост в " Левски ". Преди дни " сините " се разделиха с Георги Дерменджиев, а до края на сезона отпред на отбора застана Георги Тодоров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР