Димитър Димитров – Херо се сбогува с Иртиш. Българският специалист

...
Димитър Димитров – Херо се сбогува с Иртиш. Българският специалист
Коментари Харесай

Херо напусна Иртиш със сълзи на очи

Димитър Димитров – Херо се сбогува с Иртиш. Българският експерт даде прощална конференция, на която не съумя да сдържи сълзите си. Бургазлията, който съвсем несъмнено ще поеме Лудогорец, призна, че му е било извънредно мъчно да вземе решението да си тръгне от Казахстан. Отношението на ръководителите и почитателите на клуба от Павлодар пък бяха изключителни и трогнаха родния експерт.

„ Скъпи почитатели, скъпи футболисти и управление на Иртиш! Трудно мога да намеря верните думи сега, тъй като съм изпълнен с страсти. Това е едно от най-трудните ми решения в моя живот. Болно ми е. Повярвайте ми, желаех да остана, само че не всичко зависи от мен. “

"Чувствам се като част от Павлодар. Казахстан е моята втора татковина, а Павлодар е моят втори град. Обичам ви и постоянно ще ви обичам до края на живота си. Благодаря ви за отношението към мен. За мен то е доста по-важно от едно състезание. Благодарен съм на управлението, че схваща моето решение. Повтарям още един път, доста е мъчително и мъчно да приказвам за това. Винаги ще обичам Павлодар и тима. “, сподели Димитров.

Както е известно, Херо напуща поста си прибързано, макар че договорът му изтичаше в края на сезона. Очаква се в понеделник да бъде публично показан за заместител на Георги Дерменджиев в Лудогорец.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР