Димитър Димитров – Херо много добре познава правилата на играта,

...
Димитър Димитров – Херо много добре познава правилата на играта,
Коментари Харесай

Херо пусна своята бюлетина и призова за гласуване

Димитър Димитров – Херо доста добре познава разпоредбите на играта, на футболната игра. Но е наясно и с политическата, тъй като самият треньор разкри, че не пропуща да гласоподава.

Той към този момент пусна своята бюлетина в Бургас на изборите за Европейски парламент. 13 партии, 8 обединения и 6-ма самостоятелни претенденти ще премерят сили през днешния ден.

„ Не си припомням да съм пропущал да гласоподавам, считам, че това е обществена отговорност на всеки човек. Много хора споделят, какво ще трансформира с този глас, само че в случай че всички разсъждаваме по този метод, няма да можем да променяме нищо. Важно е всеки да упражни своя глас”, показа Димитър Димитров – Херо за предаването „ Събуди се” по NOVA.

„ Ако желаеме да живеем в страна, която да бъде малко по-добре, в случай че желаеме българите да живеят и работят тук, в случай че желаеме да се лекуваме тук, а не в чужбина, би трябвало да гласуваме.”

„ В последните години пребивавам и работя в чужбина, само че информацията, която имам е, че не постоянно се пазят нашите национални ползи в Европейския парламент. Далеч съм от мисълта, че всеки би трябвало да дърпа чергата към себе си, тъй като Европейският съюз ще губи, само че би трябвало да се търси баланс. Трябва да сме страна, която да съществува в Европейски Съюз с достолепие, с почитание и почит, а освен да бъде в миманса”, показа Херо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР