Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане спортен

...
Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане спортен
Коментари Харесай

Левски предлага ръководен пост на Херо

Димитър Димитров - Херо е получил покана да стане състезателен шеф на Левски. Този пост е незает при "сините " от повече от година. Шефът на клуба от "Герена " Павел Колев към този момент призна, че поддържа контакт със експерта. Херо обаче не е вид за треньор, а за по-висок пост в Левски, написа "Тема Спорт ". За момента Димитров не е дал отговор на "сините ", защото изчаква развръзка с проблема с Иртиш. Настоящото управление на клуба от Павлодар опитва да го освободи, само че Херо взе ограничения и юристите му работят по случая.

Причината е, че казахстанците не разрешават на треньора да извършва трудовите си възнаграждания. На мача с Жетису (0:3) Херо и помощниците му Георги Чиликов и Петър Колев трябваше да търпят подигравка, висейки пред стадиона. Ръководството на Иртиш беше наредило на охранителите да не позволяват тримата българи вътре в оборудването.

Възможно е да се стигне и до сезиране на ФИФА, което ще докара до съществени наказания за Иртиш.

На 99% към този момент е несъмнено, че новият треньор на Левски е Петър Хубчев. Вчера президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов призна, че Хубчев е подал оставка като народен селекционер и ще заплати три заплати за преустановяване на контракта си с централата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР