Димитър Димитров бе официално представен като наставник на Спартак Варна.

...
Димитър Димитров бе официално представен като наставник на Спартак Варна.
Коментари Харесай

Херо: Ще трябва сериозна селекция, целта е спасението

Димитър Димитров бе публично показан като ментор на Спартак Варна. Президентите на „ соколите “ – Павлин Николов и Асен Миланов, обявиха, че Херо ще има цялата спортно-техническа власт в клуба. Опитният експерт загатна за сериозна кадрова чистка, защото с актуалните футболисти мъчно ще се реализира задачата – оставане в елита.

„ Ще ни би трябвало много сериозна селекция. Тя не може да стане в един трансферен прозорец. Съобразявам се с финансовата политика на клуба. Ще ни би трябвало много сериозна селекция, с цел да повишим равнището и класата. Най-вече липсва качествената селекция на Спартак. Трябват му футболисти в съвсем всички позиции. Това, което играеше до момента, от идването на Киселичков, го преценям като вярно. Разчитам Спартак да играе доста по-различен, доста по-офанзивен футбол.

„ Предполагам, че всеки треньор избира да работи с български футболисти. Друг е въпросът дали ги има. Ще има и от вътрешния, и от външния пазар. Имам пръст в селекцията до момента. Това беше напълно обикновено. Имах честен ангажимент да оказвам помощ от август. Искам на 100 % да е несъмнено ново попълнение, с цел да го кажа “.

„ Стъпка по стъпка да вървим. Основното е да останем в групата. В момента сме на 7 точки от спасението. Няма да е елементарно. Конкурентите също се укрепват. Нашият тим ще бъде много друг от това, което е сега. Ще има ново лице “.

„ Виждам положителни неща, направени по базата. Направено е много положително нещо. Където съм работил, постоянно съм имал цялата власт. Където не е било по този начин, аз съм си тръгвал. Събираме се на 4-и. До 18-и ще сме тук. След това ще имаме две седмици в Анталия с четири контроли. Връщаме се и се готвим за първия турнирен мач “.

„ Ще се преценявам с това какво ще вземем, с цел да преценим за освободените. Ще търсим хора във всички позиции. Ще бъде извънредно мъчно и тежко със сегашната селекция. В тези 6 месеца надали ще се дава път на младите. Трябват ни оптимално подготвени за този интервал футболисти, с цел да свършим главната цел – да се спасим “.

„ Мисля, че не е имало да поема тим на последно място. Ако съм сметнал, че възможностите за избавление са нулеви, нямаше да дойда, тъй като не желая да неистина хората “, съобщи Херо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР